Online Marketing

SEA en PPC voor het mkb en zzp'ers

Word nog beter gevonden door aan actieve online marketing te doen. SEA en PPC marketing zorgt ervoor dat het bezoek aan je site verder zal stijgen, zo weten meer mensen je te bereiken met als gevolg uiteindelijk meer klanten. Wij verzorgen SEA en PPC voor het mkb en zzp’ers. 

Online Branding

Een groter bereik

Je website staat, klanten die je kennen zullen je vinden. Omdat de website geoptimaliseerd is voor SEO zal je ook organisch klanten via zoekmachines krijgen, dat betekent dat je hoger in de zoekresultaten zal verschijnen.

Afhankelijk van de concurrentie in je vakgebied kan het echter zijn dat je niet direct bovenaan op Google staat. Ook kan het zijn dat je potentiële klanten niet zoeken op de woorden waarop jouw producten te vinden zijn. 

Om dit te verhelpen zijn er diverse vormen van online marketing mogelijk, zodat je een groter bereik krijgt. Brandgoose verzorgt SEA en PPC voor het mkb en zzp’ers.
Lees verder voor meer informatie.

SEA

Google werkt op 2 belangrijke pijlers, SEO en SEA. SEO is het onbetaald gevonden worden. SEA zijn de betaalde resultaten bovenaan de pagina. Door middel van SEA kun je een zeer sterke stijging in prospecten en klanten verwachten, maar zoals gezegd zijn er bij SEA wel kosten aan verbonden. Afhankelijk van het type product dat je verkoopt en de concurrentie is het te berekenen of dit wel of niet een goede investering is. 

Facebook / Instagram

Facebook en Instagram zijn beide zeer populaire social media (Facebook heeft circa 10 miljoen gebruikers in Nederland). Ze bieden daarom een goede mogelijkheid een breed publiek aan te spreken. Zoals alle online marketing mogelijkheden is het mogelijk je heel precies op bepaalde doelgroepen te richten.

Pinterest

Pinterest is een platform dat zich richt op aantrekkelijke afbeeldingen van bijvoorbeeld kleding of interieur. Als je bedrijf zich hier op focust is dit een ideaal platform voor online marketing.

Linkedin

LinkedIn heeft zo’n 4,5 miljoen gebruikers in Nederland en kenmerkt zich door de focus op het bedrijfsleven. Ben je actief in de Business-to-Business? Dan is dit het ideale platform voor het plaatsen van berichten en bijhouden van een pagina, maar zeker ook om gebruik te maken van Linkedin Ads. 

Overige

De mogelijkheden van online marketing zijn eindeloos. Denk hierbij bijvoorbeeld ook aan influencer marketing. Neem contact op voor meer informatie.

Social Media gebruik in Nederland

Aantal gebruikers per social media platform in miljoenen mensen.

1 M
Facebook
1 M
LinkedIn
1 M
Instagram
1 M
Pinterest
Contact

Heeft u vragen? Neem contact op door middel van het formulier.

Wilt u liever een (vrijblijvende) offerte? Klik dan verder.

Sitemap