Websites en SEO voor het mkb & zzp'ers

Brandgoose verzorgt websites voor het mkb en zzp’ers. Daarnaast helpen we ook met Search Engine Advertising en Pay Per Click marketing.

De basis

Brandgoose

Brandgoose verzorgt websites voor mkb en zzp’ers, zodat jij je met ondernemen bezig kan houden. Uitgangspunt is altijd een professionele online aanwezigheid, zonder veel gedoe voor jou als ondernemer. De basis is een mooie en inhoudelijk sterke website. De website wordt ontwikkeld met SEO in gedachte zodat klanten je makkelijker kunnen vinden. Na de lancering van de website is het mogelijk te kiezen voor verdere digitale marketing zoals Search Engine Advertising (SEA), Pay Per Click (PPC) en overige vormen van Social Media Marketing om zo een nog groter bereik te verkrijgen. Op deze pagina vind je meer informatie over websites en SEO. Wil je meer informatie over SEA en PPC? Klik dan op de knop hieronder.

De basis

Websites

Brandgoose biedt diverse type websites aan, zoals ‘single-page’, ‘multi-page’ en webshopks. De invulling van de website is uiteraard afhankelijk van je persoonlijke voorkeur maar ook type bedrijf en het doel van de website. Voor een zzp’er in de bouw kan het bijvoorbeeld variëren van een eenvoudige pagina met alleen contactgegevens tot een uitgebreide website met ook een galerij met foto’s van afgeronde projecten. Ons uitgangspunt is dat de website optimaal aansluit bij het doel, zonder gedoe en hoge kosten voor jou als opdrachtgever. 

Naast het standaardpakket is er nog een heel aantal extra opties, klik voor een overzicht op de knop hieronder.

Wordt mijn website wel gevonden?

SEO

Elke door Brandgoose gemaakte website wordt vanaf het begin met SEO in gedachte gemaakt. Denk hierbij aan een optimale opbouw, kwaliteit en leesbaarheid van de content. Klinkt dit allemaal wat vaag? Geen probleem want wij zullen er voor zorgen dat alle seinen op groen staan en jouw website zal vanzelf ‘groeien’ in de zoekresultaten. 

Nadat de website staat is dit proces eventueel te versnellen door gebruik te maken van SEA (Search Engine Advertising).

Inrichting

Google en andere zoekmachines doorzoeken uw website. Dit is een automatisch proces waarbij het systeem op diverse zaken controleert. Belangrijk is een logisch opgebouwde website, waarin alles dus goed werkt. Denk hierbij aan knoppen, links enzovoort.

Content

Een website met alleen contactgegevens een verder geen enkele inhoud zal, uiteraard,  niet heel hoog scoren in zoekmachines. Samen met jou zoeken we naar relevante inhoud om je website extra aantrekkelijk en aangekleed te maken.

Beveiliging

Een SSL certificaat is belangrijk voor een goede score in Google. Voor webshops en websites van grote commerciële bedrijven adviseren we een uitgebreid (Extended Verification) SSL certificaat.

Stuctuur

Onderdeel van een goede inrichting is ook de opbouw van je site. Dit betekent een goede menustructuur, duidelijke koppen en inhoudelijk relevante tekst.

Linkbuilding

Als andere websites naar jouw website linken, ziet een zoekmachine dat als een indicatie dat je website ‘er toe doet’. Dat wil zeggen dat je website een plaats op het internet heeft en het daarom verdient ook gevonden te worden. Aangezien dit niet voor elk type website even vanzelfsprekend is, is het gelukkig zo dat ook een logische interne linkstructuur meetelt. 

Blog

Het bijhouden van een Blog of met enige regelmaat een nieuwsbericht of artikel plaatsen zorgt ervoor dat de site als ‘levendig’ wordt gezien. Ook verhoogt dit de kans dat andere websites naar jouw site gaan linken, het zogenaamde linkbuilding.

Prijsindicatie website

BASIS
€ 475,-
Basis 'single-page' website
Een moderne website bestaande uit 1 pagina, waarbij alle elementen onder elkaar staan
Moderne 'single-page' website, diverse elementen onder elkaar
Responsive (mobiel vriendelijk)
Menustructuur die binnen de pagina linkt
SEO geoptimaliseerd
Contactblok
Contactformulier
SSL (beveiligde verbinding, standaard indien hosting via ons)
Offerte?
WEBSHOP
Offerte
Volledige webshop
Altijd een offerte op maat i.v.m. de vele persoonlijke wensen
Volledige webshop
Responsive (mobiel vriendelijk)
Menustructuur en interne links
SEO geoptimaliseerd
Contactblok
Contactformulier
SSL (SSL Advanced Verification aan te raden)
Integratie WooCommerce
Integratie betaalsysteem
Diverse opties aan te raden, zoals SEA, Social Media Advertising (PPC) etc.
Offerte?

Opties

Je bedrijf is uniek, je website dus ook. Wat is er allemaal nog meer mogelijk?

Planmodule

Ontvang je klanten op afspraak? Wij kunnen een planmodule integreren op de website, op deze manier kunnen klanten zelf een afspraak plannen en word je niet telkens gestoord door de telefoon.

Meer talen

Wil je je site ook beschikbaar en leesbaar maken voor mensen in andere landen? We hebben hier verschillende oplossingen voor, zoals vlaggetjes in de menubalk of een 'standalone' website in meer talen als kopie van je Nederlandse site.

Webshop

Je producten direct vanuit de website aan je potentiële klanten aanbieden? Door middel van een webshop wordt de drempel om te kopen verlaagd en zal je omzet stijgen.

Vragen?

Neem dan contact op!

Is dat alles?

One-Stop-Shop

Naast onze belangrijkste diensten zijn er nog veel meer mogelijkheden op het gebied van online marketing. Denk hierbij aan alle vormen van Social Media marketing (paginabeheer, influencer marketing etc.) op diverse platformen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest.

Wij fungeren als one-stop-shop, zo blijft het voor jou overzichtelijk. Wij schakelen hiervoor gespecialiseerde externe partijen in.

Contact

Heb je vragen? Neem contact op door middel van het formulier.

Wil je  liever een (vrijblijvende) offerte? Klik dan verder.

Sitemap