Contact

Contactgegevens en offerteaanvraag

Heb je vragen of wil je een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op door middel van een van onderstaande formulieren.

Stuur een bericht

Heb je vragen of wil je een offerte? Stuur dan een bericht.

Wil je een vrijblijvende offerte? Klik dan verder.

Eerst meer informatie over websites? Klik dan verder.

Offerte?

Wil je graag een vrijblijvende offerte? Vul dan het formulier in.

We antwoorden spoedig.

Eerst meer informatie over websites? Klik dan verder.

Kort omschrijving, zoals 'eigenaar'.
Indien je al een idee hebt bij de invulling van je site, geef dan aan wat.
Voor het inschatten van zowel de kosten als de tijd tot het lanceren van de website, is het belangrijk te weten hoeveel er aangeleverd wordt. In principe kunnen we alleen al op basis van een bedrijfsnaam en branche/product alles voor je regelen. Het is echter vanzelfsprekend dat het voordeliger is en bovendien veel sneller gaat als een bedrijf het meeste al heeft, of als de site een vervanging wordt van een oudere website. Bovenstaande informatie is noodzakelijk voor een schatting, in een later stadium ontvangen we graag de daadwerkelijke input om de tijdsplanning definitief te maken.
Heeft geen invloed op het bedrag in de offerte, maar is noodzakelijk om een planning te kunnen maken. Afhankelijk van de aanvraag is ook een spoedoplevering mogelijk. Geef dit asjeblieft aan bij de opmerkingen.
*Afhankelijk van je budget, bedrijfs- en productprofiel maken we een voorstel voor het te kiezen platform. Voor meer informatie zie de pagina 'SEA & PPC'.
Liever mailen?
Locatie
Alkmaar, Noord Holland

Sitemap